Stoiximan Super League

Πετάει με κόσμο για τα Γιάννενα

Την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Καλλονής στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ θα έχουν οι φίλοι της ομάδας της Μυτιλήνης.

Την ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή στα Γιάννενα και να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ θα έχουν οι φίλοι της Καλλονής. Η ομάδα της Λέσβου με ανακοίνωσή της την Δευτέρα, γνωστοποίησε πως η τιμή για τα αεροπορικά εισιτήρια ανέρχεται στα 89 ευρώ κι ότι αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Αναλυτικά:


«Με πτήση "τσάρτερ" θα ταξιδέψει η Καλλονή την Παρασκεύη 20 Νοεμβρίου για το εκτός έδρας παιχνίδι της με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/11 στις 17:15 στο Στάδιο "Ζωσιμάδες".

Στην μετακίνηση με την Καλλονή μπορούν να συμμετάσχουν και φίλαθλοι!


Το αντίτιμο της συμμετοχής είναι 89 ευρώ* για τα δύο δρομολόγια: Μυτιλήνη-Γιάννενα (20 Νοεμβρίου 17:00) και Γιάννενα-Μυτιλήνη (21 Νοεμβρίου 20:45).

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη, τηλ. 22510-23551).

*Συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x