Stoiximan Super League

Πετράκης: «Είχαμε μια παθητική εικόνα που δεν μας ταιριάζει σαν ομάδα, μετά το γκολ»

Ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε στα λάθη που κόστισαν την ήττα στον ΠΑΣ, δηλώνοντας πάντως πως η ομάδα του δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο και έπλεξε το εγκώμιο και του Παναθηναϊκού.

Ευχαριστημένος κατά το ήμισυ έμεινε ο Γιάννης Πετράκης από το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό, καθώς ναι μεν οι παίκτες του ακολούθησαν το πλάνο, όχι όμως μέχρι τέλους, για να αποφευχθεί τελικά η ήττα με 2-1.

Παράλληλα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην καλή εικόνα που δείχνει πλέον ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ του ΠΑΣ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Πετράκης:

Για το παιχνίδι: «Παίζαμε με μια ομάδα που είχε πάρα πολύ ενέργεια, είχε πολύ καλό σχέδιο και ψυχολογία. Αυτό έκανε τη δουλειά μας δύσκολη αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα θετικό κι ένα αρνητικό. Ελέγξαμε καλά το ματς και προηγηθήκαμε, περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό παρότι είχε την κατοχή. Πολύ σημαντικό είναι ότι δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε μια φάση που ήμασταν πολλοί παίκτες στην περιοχή και θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει. Ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο και φάγαμε ένα πανομοιότυπο γκολ με αποτέλεσμα να μαζευτούμε πίσω. Στο τελευταίο 20λεπτο κερδίσαμε μέτρα, αλλάξαμε σχηματισμό, αλλά αυτό δεν έφτανε. Από αυτό που δεν είμαι ευχαριστημένος είναι όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια δεν μπορούσαμε να την κρατήσαμε με αποτέλεσμα να έχουμε μια παθητική εικόνα που δεν μας ταιριάζει σαν ομάδα».

Για το αν είναι έκπληξη, όντας μια νεανική ομάδα, ο Παναθηναϊκός: «Και οι ίδιοι δεν θα περίμεναν αυτή την αποτελεσματικότητα που υπάρχει. Βγάζει μια υγεία, φαίνεται ότι έχει πολλά καλά τακτικά στοιχεία. Ήρθαν τα καλά αποτελέσματα έστω κι αν έχει μια δόση τύχης. Εχει μια πάρα πολύ καλή εικόνα».

Για τα συνεχόμενα ματς που έδωσε ο ΠΑΣ στην Αθήνα κι αν επηρέασε αυτό
: «Οχι ,δεν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Επιλέξαμε κάποιο πλάνο να υπηρετήσουμε αλλά το υπηρετήσαμε μισό. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα καλύτερα».

Για το τι περιμένει να δει στα επόμενα παιχνίδια: «Δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ο βαθμός δυσκολίας στα δυο πρώτα ματς ήταν μεγάλος, έπαιζαν στην Ευρώπη άρα είχαν και ρυθμό σε συνδυασμό με το ότι δεν είχα όλους τους παίκτες στη διάθεση μου για να φτιάξω την δυνατότερη ομάδα. Στη συνέχεια βελτιώσαμε την εικόνα μας και σήμερα νομίζω ότι ήταν καλή η εικόνα μας σε κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα είναι υπέρ μας».

Για τις αλλαγές των Αθανασιάδη και Μυστακίδη κι αν θα ήθελε να τις κάνει νωρίτερα: «Κάθε πράγμα είναι η στιγμή το πως το αντιλαμβάνεσαι. Εκ των υστέρων λέμε οτιδήποτε. Αν κάνεις σπασμωδικές κινήσεις μπορεί να το πληρώσεις. Το χειριστήκαμε καλά το ματς, φτάσαμε κοντά στην ισοφάριση, έτσι είναι το ποδόσφαιρο...».

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x