Stoiximan Super League

Πετράκης: «Εν μέρει αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Πικραμένος από την ισοπαλία 3-3 με τον Άρη, εμφανίστηκε ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Πετράκης. «Εν μέρει αποδόθηκε δικαιοσύνη. Δεν γινόταν να το χάσουμε» τόνισε.

Όταν σε ένα παιχνίδι, προηγείσαι 2-0, έχεις τρία δοκάρια, αλλά ισοφαρίζεις στις καθυστερήσεις και παίρνεις τον βαθμό, δεν μπορεί να είσαι ικανοποιημένος. Και πως θα μπορούσε να είναι ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Πετράκης, μετά το 3-3 με τον Άρη στο Παγκρήτιο…

«Νομίζω ότι όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο το ευχαριστήθηκαν. Το ποδόσφαιρο είναι το κορυφαίο άθλημα στον κόσμο, γιατί μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Κρητικών και πρόσθεσε:

«Απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με πάθος και ζώνη άμυνας είχαμε πολύ καλή ποιότητα παιχνιδιού, είχαμε τρία δοκάρια, πολλές και κλασικές χαμένες ευκαιρίες, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με 2-0 και ουσιαστικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς πραγματικά να υπάρχει άλλη ευκαιρία. Αυτή είναι η στατιστική εικόνα του παιχνιδιού και είναι η εικόνα που υπήρχε μέσα στο γήπεδο».

Και κατέληξε: «Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πρέπει να μάθουμε σαν ομάδα ότι θα πρέπει να ανεβάσουμε το βαθμό, ένα σουτ έξω από την περιοχή και δύο στημένα, είναι άδικο για την ομάδα μας να κάνει δώρα, έχουμε πικρία για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι. Εν μέρει αποδόθηκε δικαιοσύνη και καταφέραμε και δεν χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν γινόταν να το χάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x