Stoiximan Super League

Πετράκης: «Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια, να δείξουμε την ίδια νοοτροπία»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη μετά τη νίκη του Παναιτωλικού με σκορ 1-0 επί της Κηφισιάς.

Ο Παναιτωλικός πήγε στην Καισαριανή με την πλάτη στον τοίχο καθώς με ήττα θα γινόταν μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό, ωστόσο νίκησε 1-0 την Κηφισιά (πρώτο «διπλό» στη σεζόν) με σκόρερ τον Σεμπαστιάν Λομόνακο και βρέθηκε στο +2 από την ομάδα των βορείων προαστίων, όντας ξανά σε θέση οδηγού για την παραμονή.

Μετά το ματς, ο Γιάννης Πετράκης εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίησή του από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να δείξει την ίδια νοοτροπία και στα επόμενα ματς ώστε να μείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Μετά από 14 προσπάθειες, καταφέραμε να πάρουμε αυτήν την εκτός έδρας νίκη, που είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς, διότι είναι ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Με βάση την συνολική εικόνα του παιχνιδιού, πιστεύω πως η σημερινή νίκη είναι δίκαιη. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια στα οποία πρέπει να δείξουμε την ίδια νοοτροπία και ετοιμότητα που είχαμε σήμερα, ώστε να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο. Το πρωτάθλημα τελειώνει μετά από τρεις αγωνιστικές. Τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς και θα πρέπει να διεκδικήσουμε σε αυτά ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x