Stoiximan Super League

Πετράκης: «Μας μένει πικρία...»

Πικραμένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού και το γκολ του Βούκιτς στο 90’ εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα του Εργοτέλη από τον ΠΑΟΚ.

Πίκρα ήταν το συναίσθημα που άφησε στον Γιάννη Πετράκη η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον ΠΑΟΚ αφού οι Θεσσαλονικείς πήραν τους τρεις βαθμούς στο 90’. Ο τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε στην τύχη που δεν βοηθάει την ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια και τόνισε πως και σήμερα άξιζε να πάρει βαθμούς.

«Μας αφήνει πίκρα αυτό το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και οι καθυστερήσεις είναι κομμάτι του ματς. Εμείς σταθήκαμε καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, σε μία καυτή έδρα. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν βαθμούς σήμερα. Δυστυχώς στα τελευταία ματς δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Είχαμε διαβάσει καλά την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Αυτό που πρέπει να καταγραφεί είναι ότι δεν παίξαμε μόνο άμυνα. Σε κάποιες φάσεις δεν είχαμε καλή τελική πάσα», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τις στημένες φάσεις:

«Όλοι ξέρουμε την επικινδυνότητα των στημένων. Στατιστικά περίπου το 30% με 50% των γκολ έρχονται από στημένα παντού, σε όλα τα πρωταθλήματα. Είχαμε δουλέψει, κάποιες φάσεις τις διαχειριστήκαμε καλύτερα, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να αποτρέψουμε τα γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x