Stoiximan Super League

Πετράκης: «Πολύ άδικο το αποτέλεσμα για εμάς, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα»

Άδικη χαρακτήρισε για τον Παναιτωλικό την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote Tv.

Ο Παναιτωλικός αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού, γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της Cosmote Tv, o προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Πετράκης, χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, προσθέτοντας πως η ομάδα του είχε τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου μέρους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:
«Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι πολύ άδικο για μας. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο δεύτερο μέρος, ο αντίπαλος έπαιζε μόνο άμυνα, είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις, το δοκάρι, και μας πληγώνει αυτό. Δεν είναι δίκαιο. Η προσπάθεια και η εικόνα μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον», είπε, αρχικά, ενώ ρωτήθηκε και για την απουσία του Καρέλη στο επιθετικό κομμάτι:

«Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ότι λείπει ο Καρέλης. Σίγουρα είναι πολύ καλός παίκτης και τον χρειαζόμαστε. Φάγαμε ένα γκολ από σπόντα, είχαμε ευκαιρίες, όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x