Stoiximan Super League

Πετράκης: «Πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί»

Στην προσπάθεια να γίνει πιο δημιουργικός ο ΠΑΣ στην επίθεση στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά την ισοπαλία με τον Πλατανιά στους «Ζωσιμάδες».

Ο Κρητικός τεχνικός τόνισε πως δεν έγινε ποιοτικό ματς, λόγω του αγωνιστικού χώρου και θεωρεί πως αμύνθηκαν σωστά στα στημένα του Πλατανιά. Θεωρεί πως αν δε νικάς, είναι καλό να μη χάνεις σε ένα ματς και πως δε θα μπορούσε να αλλάξει κάτι, λόγω των απουσιών που είχε να αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά: «Σήμερα δεν έγινε καλό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας. Περισσότερο υπήρχαν προσωπικές μονομαχίες και γινόταν γρήγορα η μεταφορά της μπάλας από περιοχή σε περιοχή. Το γήπεδο έπαιξε ρόλο για να μη γίνουν πράγματα με την μπάλα κάτω. Εμάς, που είμαστε ποιοτική ομάδα, δεν μας βοήθησε. Πήγε στη δύναμη και τις μονομαχίες.

Αμυντικά πήγαμε καλά και μόνο με στημένα μας έκανε ευκαιρίες ο Πλατανιάς, κάτι που πρέπει να δώσουμε περισσότερη βαρύτητα. Επίσης, πρέπει να δώσουμε βαρύτητα και στο επιθετικό κομμάτι και να γίνουμε πιο δημιουργικοί. Στα θετικά είναι η προσπάθεια των παιδιών και ότι κρατήσαμε το "μηδέν" στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πράγματα στη συνέχεια.

Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, μην το χάσεις. Δεν είχαμε προϋποθέσεις να νικήσουμε σήμερα, είναι σημαντικό ότι δεν χάσαμε. Νομίζω πως δε θα μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι και το λέω με ειλικρίνεια, γιατί είχαμε πολλές απουσίες.

Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι και, μέσα απ’ αυτό, να κερδίσουμε αυτό που μπορούμε από κάθε παίκτη. Δεν είμαι δογματικός, όπως απέδειξα και πέρυσι, αν χρειαστεί να αλλάξουμε σύστημα, θα αλλάξουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x