Stoiximan Super League

Πέτριτς: «Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα συνεχίσω»

Χαρούμενος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Πέτριτς. «Έγινε δυσκολότερο το έργο για πρωτάθλημα», σχολίασε και χαρακτήρισε ντροπή τα όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δύσκολο είναι το έργο του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια που κάνει για να βγει πρώτος στη Super League, σύμφωνα με τον Μλάντεν Πέτριτς, τονίζοντας πως και πριν την τιμωρία δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Έκανε το σχόλιο του μέσω της Nova για το ματς της Κυριακής (8/3, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και τόνισε: «είναι ντροπή για όλους μας». Ο Κροάτης επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεωθεί το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά μίλησε για:

-τα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής χωρίς οπαδούς: «Δεν θα ήθελα να επεκταθώ και να σχολιάσω πολύ γύρω από θέμα αυτό. Είναι ντροπή για όλους μας και κανένας δεν κερδίζει από αυτές τις καταστάσεις και απ’ όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους και αυτό δεν βοηθάει. Ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν στο μέλλον».

- το αν μπορεί να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στην κατάσταση που ήταν πριν τη διακοπή: «Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε όπως πριν τη διακοπή. Η αλήθεια ότι έχουμε δείξει τις τελευταίες δύο εβδομάδες ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και ότι είναι δύσκολο να χάσουμε. Ωστόσο, θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Αυτό το γεγονός αλλάζει τα πράγματα, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

-το αν προετοιμάστηκε διαφορετικά ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, λόγω του ότι δεν θα έχει δίπλα του τον κόσμο του: «Δεν νομίζω ότι αλλάξαμε κάτι στην προετοιμασία μας. Η διαφορά θα φανεί όταν θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Όταν πηγαίνεις στο γήπεδο και το βλέπεις άδειο, χωρίς φιλάθλους τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Εμείς θα κοιτάξουμε να προσαρμοστούμε από την προθέρμανση και να μπορέσουμε να παίξουμε και να ανταποκριθούμε σαν να παίζουμε σε ματς με φιλάθλους».

-τις πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκό να πάρει το πρωτάθλημα: «Ήταν δύσκολο πριν την τιμωρία και τώρα έγινε ακόμη δυσκολότερο. Δεν είναι μόνο στο χέρι μας, αλλά από τη δική μας την πλευρά θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με σκοπό να μπορέσουμε να δούμε το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

-τις δηλώσεις που έκανε, αναφέροντας ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του αν δεν συνεχίσει στον Παναθηναϊκό: «Πρόκειται για μια συνέντευξη σε γερμανική εφημερίδα και στο πλαίσιο της συνέντευξης με ρώτησαν το τι θα κάνω σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν μου ανανεωθεί τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Απάντησα ότι είναι πιθανό να σταματήσω, αλλά πιο πολύ αστειευόμενος. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα συνεχίσω. Θα δούμε το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος εδώ. Όλοι το ξέρουν. Θέλω να συνεχίσω. Όλοι το ξέρουν ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με την ομάδα και θα δούμε το πως θα εξελιχθούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x