Stoiximan Super League

Πετροδόλαρα για Ρατς!

Πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ φέρεται να έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Ράζβαν Ρατς, με τον ρουμανικό Τύπο να υποστηρίζει ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν απαντήσει θετικά.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έχει σκάσει στη Θεσσαλονίκη η αποκάλυψη μία ρουμανικής ιστοσελίδας, η οποία υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από Αλ Ιτιχάντ για την παραχώρηση του Ράζβαν Ρατς.

Τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας ανέλαβε πριν από λίγες μέρες ο Βίκτορ Πιτούρκα, ο οποίος φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του διεθνούς μπακ-χαφ του «Δικεφάλου του Βορρά» και του Κρίστιαν Τανάσε της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Η Fanatik.ro αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει απαντήσει θετικά και έδωσε την άδεια στους Άραβες να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Ρουμάνο άσο, με τα χρήματα από την ενδεχόμενη συμφωνία να αγγίζουν το μισό εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα υπάρχουν και δηλώσεις του πατέρα του Ρατς, ο οποίος αναφέρει πως «ξέρω για το ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ αλλά όχι λεπτομέρειες. Του αρέσει στην Ελλάδα και δεν ξέρω αν θα γίνει η μεταγραφή. Είναι σημαντικό ότι τα πάει καλά στον ΠΑΟΚ, αν και από μια ορισμένη ηλικία και μετά ίσως πρέπει να σκεφτεί και το οικονομικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x