Η… ανεπίσημη «πρώτη» του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι σήμερα.
Οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» θα βρεθούν σήμερα στο Κορωπί, όπου θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις για να γνωρίζουν οι προπονητές και ο Γιώργος Δώνης τα επίπεδα της συνολικής κατάστασης των παικτών.
Συγκεκριμένα, το πρώτο από τα δύο γκρουπ θα κάνει σήμερα τα απαραίτητα τεστ και θα υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και την αυριανή ημέρα με το δεύτερο γκρουπ που θα περάσει τη συγκεκριμένη διαδικασία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη θα τεθούν και 7 νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία. Πρόκειται για τους Αθανασακόπουλο, Σερπέζη, Τζαβίδα, Ζαχαρίτη, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλο και Βαγιαννίδη.
Ο μοναδικός απών θα είναι ο Κουρμπέλης που έχει επιπλέον άδεια, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2020.
Όσον αφορά τους Σέχου και Ξενόπουλο που είχαν κάνει κάποιες επεμβάσεις, θα εξεταστούν σήμερα από το ιατρικό τιμ και θα διαπιστωθεί το επίπεδο αποθεραπείας τους.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






