Stoiximan Super League

Πιέζει ο ΠΑΟΚ για Βαρέλα

Νέο ρουμάνικο δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ πιέζει τη Στεάουα Βουκουρεστίου για τον Φερνάντο Βαρέλα. Τι είπε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τζίτζι Μπεκάλι, για τις διαπραγματεύσεις.

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί τον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό και σύμφωνα με δημοσίευμα της ρουμάνικης ιστοσελίδας «prosport», οι άνθρωποι του «δικέφαλου του βορρά» συνεχίζουν να πιέζουν για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ πιέζει τη Στεάουα Βουκουρεστίου, η οποία έχει απαντήσει αρνητικά σε πρόταση του, ωστόσο φαίνεται πως στο κόλπο έχει μπει και ο παίκτης, που πιέζει και αυτός από την μεριά του.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τζίτζι Μπεκάλι, μίλησε για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των ομάδων, ωστόσο είπε παρόμοια πράγματα με την τελευταία φορά.

«Ο ΠΑΟΚ προσφέρει ένα εκατομμύριο, αλλά είπα όχι, δώστε δύο. Την πρώτη φορά μιλούσαν για 500.000. Ο Βαρέλα έχει ένα υψηλό συμβόλαιο και οι Έλληνες δε θέλουν να δώσουν παραπάνω χρήματα για τη μεταγραφή», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x