Stoiximan Super League

Πήγαν για να… φέρουν Καρντόσο Λυσάνδρου-Λυμπερόπουλος

Στην Πορτογαλία τα δύο στελέχη της ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί και τυπικά η πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού. Σημαντικές αλλαγές επίκεινται στο ρόστερ.

Λεπτομέρειες απομένουν για την ανακοίνωση της πρόσληψης του Μιγκέλ Καρντόσο από την ΑΕΚ. Από χθες βρίσκονται στην Πορτογαλία ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λυμπερόπουλο, προκειμένου να ολοκληρώσουν και τυπικά τη συμφωνία με τον 47χρονο τεχνικό.

Πληροφορίες της «Ώρας των Σπορ» αναφέρουν πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό, για συμβόλαιο (πιθανότατα διετές) που θα προβλέπει για τον ίδιο τον Πορτογάλο και τους συνεργάτες του αρκετά περισσότερα χρήματα από τις 600.000 ευρώ που θα στοίχιζε η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ και του τιμ του την ερχόμενη περίοδο.

Μια εκκρεμότητα που υπάρχει είναι αν θα τον ακολουθήσουν στην Αθήνα και οι τέσσερις μόνιμοι συνεργάτες του, δύο βοηθοί, ένας γυμναστής και ένας προπονητής τερματοφυλάκων. Το θέμα αφορά στον τελευταίο, καθώς στην ΑΕΚ είναι ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη στους γκολκίπερ, αλλά δεν πρόκειται να χαλάσει εκεί το deal με τον Πορτογάλο. Το πιθανότερο είναι ο Καρντόσο να φέρει όλους τους συνεργάτες του, αλλά και να παραμείνει ο Μιχαηλίδης στην ομάδα.

Όλα δείχνουν πως ο Μιγκέλ Καρντόσο θα ανακοινωθεί άμεσα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστεί κι επίσημα.

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x