Stoiximan Super League

Πήλιος: «Εξαντλητικό το Champions League, αλλά πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα»

Οι δηλώσεις του Σταύρου Πήλιου μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με 1-1 κόντρα στον Asteras AKTOR.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Γκέλα για την ΑΕΚ στην Τρίπολη (1-1) κόντρα στον Asteras AKTOR, με τον Σταύρο Πήλιο να τονίζει στις δηλώσεις του πως μπορεί το Champions League να είναι εξαντλητικό, αλλά πρέπει να γυρίζει άμεσα ο διακόπτης όταν έρχονται οι υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Ξεκαθάρισε, δε, πως ο πρώτος στόχος του Δικεφάλου είναι η κατάκτηση του back to back τίτλου στην Ελλάδα.

«Θα πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. Καταλαβαίνω ότι νικάμε στο Champions League, είναι καλό που παίζουμε εκεί, αλλά πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Με την ομάδα που έχουμε πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί σε αυτά τα παιχνίδια και να τα τελειώνουμε νωρίτερα. Θα κάνουμε λάθη αλλά όλοι σαν ομάδα πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος μας στόχος», ανέφερε αρχικά στη Νova και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί από το πρώτο λεπτό, να μην κάνουμε εύκολα λάθη στην άμυνα. Πέρυσι κρατάγαμε το μηδέν σε πολλά παιχνίδια, αυτό μας έδωσε τον τίτλο πέρυσι και μετά να τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούμε. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. Σίγουρα είναι μεγάλη αλλαγή όταν παίζεις στο Champions League, είναι εξαντλητικό. Όμως θα πρέπει να γυρίζουμε γρήγορα τον διακόπτη και να είμαστε η ΑΕΚ που όλοι θέλουμε να είμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x