Stoiximan Super League

Πινέδα: «Ευγνώμων στην ΑΕΚ, να γυρίσω στην Ισπανία για την εκδίκησή μου»

Την ευγνωμοσύνη του στην ΑΕΚ εξέφρασε μέσω συνέντευξής του στο «ESPN» ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος συμπλήρωσε ότι προτίθεται να επιστρέψει στη Θέλτα (προφανώς μετά τη λήξη του δανεισμού του).

Δηλώσεις που θα χαροποιήσουν, αλλά -πιθανότατα- και θα στεναχωρήσουν ταυτόχρονα τους φίλους της ΑΕΚ, παραχώσε στο «ESPN» ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ο διεθνής Μεξικανός χαφ -ο οποίος θα βρεθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ- τόνισε την ευγνωμοσύνη του στην «Ένωση», συμπληρώνοντας ωστόσο ότι πρόθεσή του αποτελεί να επιστρέψει στην Ισπανία και στη Θέλτα (προφανώς μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στο φινάλε της σεζόν), ώστε να πάρει... εκδίκηση, όπως ο ίδιος τόνισε.

«Είμαι χαρούμενος, άνετος και ευγνώμων στην ΑΕΚ. Πρόθεσή μου όμως είναι να γυρίσω στην Ισπανία, θα είναι η εκδίκησή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26χρονος μέσος, ο οποίος έχει δείξει την τρομερή του ποιότητα στο σύντομα χρονικό διάστημα που φορά τα κιτρινόμαυρα.

Την ίδια στιγμή, ο Πινέδα στάθηκε και στις ευκαιρίες που δεν πήρε από την ισπανική ομάδα. «Νομίζω ήταν δύσκολο στη Θέλτα, γιατί μόλις είχα παίξει τα περισσότερα παιχνίδια με την Κρουζ Αζούλ και άλλαξε εντελώς όλο αυτό. Έφτασα στη Θέλτα και δεν έπαιζα, δεν με λάμβαναν υπόψιν. Ήμουν συγκεντρωμένος, ήμουν στον πάγκο και έκανα ζέσταμα, αλλά δεν έμπαινα. Είπα ''καλά, τι κάνω λάθος, τι συμβαίνει;», συμπλήρωσε ο άσος της ΑΕΚ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είχε πολλές προτάσεις για να ξαναγυρίσει στο Μεξικό και συγκεκριμένα από τις Τολούκα, Τσίβας, Σάντος Λαγκούνα και Μοντερέι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x