Stoiximan Super League

Συνέντευξη Πινέδα στο «Fox Sports» (και) στα ελληνικά: «Ο Αλμέιδα με εμπιστεύεται και εγώ αυτόν»

Στην αμοιβαία εμπιστοσύνη που έχει χτίσει με τον Ματίας Αλμέιδα, αναφέρθηκε -μιλώντας και στα ελληνικά- στο μεξικάνικο «Fox Sports» ο Όρμπελιν Πινέδα.

Στην εξαιρετική του σχέση με τον Ματίας Αλμέιδα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο «Fox Sports» ο Όρμπελιν Πινέδα.

Ο Μεξικανός άσος στάθηκε στην εμπιστοσύνη που έχει χτίσει με τον προπονητή της ΑΕΚ . Εξάλλου, αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του -μέσω δανεισμού από τη Θέλτα- το περασμένο καλοκαίρι.

«Η εμπιστοσύνη του προπονητή είναι η βάση για το ποδόσφαιρο, ο Ματίας Αλμέιδα με εμπιστεύεται και εγώ αυτόν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 26χρονος μέσος, του οποίου τα σημαντικά επιτεύγματα με την «Ένωση» (συμμετοχή με γκολ ή ασίστ στα πέντε τελευταία της ματς, μεταξύ άλλων) παρακολουθούν στενά στην πατρίδα του.

Αναφερόμενος να σχολιάσει και τη σχέση του με τον πρώην τεχνικό του στο ισπανικό κλαμπ, Εντουάρτο Κουντέτ, ο οποίος δεν τον χρησιμοποιούσε αρκέστηκε να πει πως «ο προπονητής είχε τους λόγους του».

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε και για την παρουσία του Μεξικό στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο και για το εάν βλέπει τον εαυτό του στη διοργάνωση του 2026. «Υπήρχε μεγάλη απογοήτευση σε όλους, είναι κάτι που δεν μας είχε συμβεί ξανά πρόσφατα και ήταν δύσκολο. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν σε τέσσερα χρόνια», προσέθεσε.

Να σημειωθεί ότι στα πρώτα λεπτά της συνέντευξης (συγκεκριμένα στο 00:58 του παρακάτω βίντεο), άρχισε -μετά από... έμμεση προτροπή του δημοσιογράφου- μια μικρή συζήτηση στα ελληνικά! Δείγμα ασφαλώς και της προσαρμογής του στη χώρα μας. Μένει να φανεί εάν το τελευταίο στοιχείο θα συμβάλει στο -αντικειμενικά δύσκολο- έργο της ΑΕΚ σε ό, τι έχει να κάνει με την παραμονή του στις τάξεις της και μετά το πέρας του δανεισμού του το προσεχές καλοκαίρι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x