Stoiximan Super League

Πινέδα: «Βλέπω τον εαυτό μου σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο»

Τον εαυτό του να συμμετέχει σ' ένα Παγκόσμιο Κύπελλο -αρχής γενομένης από εκείνο του Κατάρ- έχει σκεφτεί ο Ορμπελίν Πινέδα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Μεξικό.

Για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με το Μεξικό μίλησε στους συμπατριώτες του ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ο άσος της ΑΕΚ ανέφερε πως θα ήταν υπέροχο να βρεθεί στην τελική φάσης της διοργάνωσης. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει σκεφτεί τον εαυτό του να παίζει σ' ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Το βασικό είναι να προετοιμάζομαι καλά. Ξέρω ότι η τελική λίστα θα είναι ανταγωνιστική. Θέλω να είμαι καλά τόσο προσωπικά όσο και σωματικά, διαθέσιμος. Κανείς δεν είναι σίγουρος για τη λίστα που θα πάει στο Μουντιάλ. Ανταγωνίζομαι με τους συμπαίκτες του. Θα ήταν ωραία να μπορέσω να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Θα ήταν κάτι υπέροχο. Είναι μπροστά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε πολύ κοντά, ελπίζουμε ότι αυτούς τους μήνες όλοι θα καταβάλουν την καλύτερη προσπάθεια τους.

Εγώ πάντα βλέπω τον εαυτό μου εκεί. Με βλέπω πάντα να αγωνίζομαι. Βλέπω τον εαυτό μου σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, πόσο ωραίο θα ήταν να φορέσω την πράσινη φανέλα της εθνικής
», σημείωσε στο «TUDN» ο Πινέδα. Ερωτώμενος για την «Ένωση», υποστήριξε πως στόχος του είναι να εξελίσσεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος χαφ πίεσε για τον δανεισμό του από τη Θέλτα στους «κιτρινόμαυρους», έτσι ώστε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα και έχοντας αυξημένο χρόνο συμμετοχής να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες του να βρεθεί στην επιλογή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x