Stoiximan Super League

Πιο... Καλλονή, δεν γίνεται!

Με ψυχή... αγγλικής ομάδας η Καλλονή επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με τρομερή ανατροπή (σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και με γκολάρες των Λεοζίνιο και Γκαρσία) του Πανιώνιου,3-2, στο «Βικελίδης».

Εντυπωσιακή ήταν η Καλλονή στο «Κλ. Βικελίδης», όπου επικράτησε με σκορ 3-2 του Πανιώνιου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα της Μυτιλήνης χρειάστηκε να κάνει τρομερή ανατροπή σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και χάρη στα πανέμορφα τέρματα των Λεοζίνιο (75’) και Γκαρσία (79’) να φτάσει στη μεγάλη νίκη.

Εξαιρετικό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τον Γιάννου να δίνει το προβάδισμα –κόντρα στη ροή του αγώνα- στον Πανιώνιο και στο 24’ ο Μαρσέλο να ισοφαρίζει με κεφαλιά για την ομάδα του Μαντζουράκη. Το τραγικό λάθος του Σιδεράκη στο 57’ δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο ο Αραβίδης, που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «κυανέρυθρους». Από το 75’ και μετά άρχισε η αντεπίθεση της Καλλονής, που έκανε το 2-2 με εξαιρετικό σουτ του Λεοζίνιο και τέσσερα λεπτά αργότερα (79’) ο Γκαρσία αφού άδειασε τον αντίπαλο αμυντικό έκανε το 3-2 με όμορφο σουτ για την ομάδα του.

Το ματς:



Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Καλλονή στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη μπήκαν με πολύ όρεξη στο γήπεδο και προσπάθησαν με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας να «ανοίξουν» την αντίπαλη άμυνα. Τελικά, οι προσπάθειες των γηπεδούχων έπεσαν... στο κενό αφού ο Πανιώνιος στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια στο ματς (13’) πήρε το προβάδισμα με τον Γιάννου να μετατρέπει σε ασίστ την πολύ όμορφη προσπάθεια του Ντούνη.

Η ομάδα της Μυτιλήνης χρειάστηκε περίπου ένα δεκάλεπτο για να ξεπεράσει το «σοκ» και αντέδρασε άμεσα με τον Μαρσέλο να κάνει το 1-1 με καρφωτή κεφαλιά στο 24ο λεπτό. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Μαντζουράκη ξαναβρήκαν την αυτοπεποίθησή τους και «αναστάτωναν» με κάθε ευκαιρία την άμυνα των «κυανέρυθρων», που αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Τελικά είτε ο Γιαννακόπουλος είτε η ατυχία του Περόνε στέρησαν από την Καλλονή το γκολ και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Εξαιρετικό ρυθμό είχε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ευκαιρίες έλειπαν για τις δύο ομάδες. Ο Πανιώνιος όμως σε μία ανύποπτη φάση και έπειτα από τραγικό λάθος του Σιδεράκη πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Αραβίδη στο 57’. Από εκεί και πέρα η Καλλονή αποσυντονίστηκε και «μπλόκαρε» η επιθετική της λειτουργία.

Το παιχνίδι για την ομάδα του Μαντζουράκη άλλαξε χάρη σε δύο ατομικές ενέργειες των Λεοζίνιο και Γκαρσία που πήραν πάνω τους την Καλλονή και την οδήγησαν μέσα σε τέσσερα λεπτά στην ανατροπή. Οι «κυανέρυθροι» αιφνιδιάστηκαν και στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσαν να βρουν τους χώρους για να φτάσουν στην ισοφάριση και το 3-2 έμεινε μέχρι το φινάλε.



Οι συνθέσεις:



Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Μανούσος, Περόνε (88’ Γαλάς), Χωριανόπουλος, Μαρσέλο (84’ Σιλιγαρδάκης), Λεάντρο, Ποντάνι, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο, Φαρία, Γκαρσία (81’ Γκάσιτς)

Στον πάγκο: Χογκ, Λίμα, Βλαστέλλλης, Λόπεζ

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντυ, Αυλωνίτης, Κούρος, Μενδρινός (81’ Καπάνταης), Αραβίδης, Μητρόπουλος (39’ Παναγιωτούδης), Κουλουχέρης, Ντούνης, Γιάννου (73’ Λάζνικ), Παντίδος

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Μαρουκάκης, Λαμπρόπουλος, Πάνος

Διαιτητής: Μ. Λαμπρόπουλος

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x