Stoiximan Super League

Πιο κοντά ο Ερνάνι

Ο Ερνάνι είναι πιο κοντά από ποτέ άλλοτε στον Ολυμπιακό τη στιγμή που η περίπτωση του Ζαμπράνο δυσκολεύει αρκετά.

Σε πλήρη εξέλιξη τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι τις τελευταίες ημέρες έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να κλείσουν τις τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ ρίχνοντας βάρος στην απόκτηση του Ερνάνι και του Ζαμπράνο.

Στην περίπτωση του Ερνάνι τα πράγματα φαίνονται να είναι καλύτερα. Αυτή την χρονική στιγμή το ενδεχόμενο απόκτησής του είναι μεγαλύτερο από ποτέ άλλοτε. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Πόρτο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί η «χρυσή» τομή στη ρήτρα αγορά του, η οποία θα είναι ένα ποσό το οποίο θα μπορεί να το δώσει η ελληνική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι και να τον κάνει δικό της.

Την ίδια στιγμή τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά στην περίπτωση του Ζαμπράνο. Τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά και πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στρέφουν αλλού το βλέμμα τους για να βρουν τον κεντρικό αμυντικό που θα αποτελέσει τον ηγέτη στα μετόπισθεν της ομάδας.

* Περισσότερα από 14.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν πωληθεί βάσει νεώτερης ενημέρωσης από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x