Αρκετές ομάδες από την Ευρώπη φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Χάρις Χαϊραντίνοβιτς, ο οποίος ακούστηκε προ ημερών και για τον Ολυμπιακό.
Ο Βόσνιος επιτελικός χαφ της Όσιγιεκ απέφυγε να αναφερθεί συγκεκριμένα σε ομάδες, αλλά δήλωσε προσηλωμένος στις υποχρεώσεις με την ομάδα του.
«Στην Ελλάδα συναντάς γήπεδα με υπέροχη ατμόσφαιρα και η Γαλλία είναι εξαιρετική για νέους παίκτες όπως και εγώ, που θέλουν να δουλέψουν και να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Στην Primera παίζεται φανταστικό ποδόσφαιρο που το προτιμώ, ενώ η Bundesliga και η γερμανική πειθαρχία και το πνεύμα μάχης σίγουρα θα με καλωσόριζε επίσης», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος άσος στην ιστοσελίδα «sport.novi.ba» και πρόσθεσε:
«Δεν ενδιαφέρομαι για μεταγραφικά ζητήματα και παραμένω προσηλωμένος στην προπόνησή μου, ξέροντας το τι μπορώ να βγάλω στο γήπεδο. Είμαι πεπεισμένος πως μόνο αν μείνω αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω και βελτιώσω το παιχνίδι μου, θα έρθουν τελικά προτάσεις από κλαμπ της ευρωπαϊκής ελίτ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






