Stoiximan Super League

Πιθανή η αναβολή του ΔΣ της Super League

Οι ζυμώσεις για τη σημερινή ψηφοφορία στο ΔΣ της Super League αναφορικά με την τιμωρία των ομάδων που δεν αδειοδοτούνται συνεχίζονται και ως εκ τούτου είναι πιθανό η σημερινή συνεδρίαση να αναβληθεί.

Ελάχιστες ώρες πριν από το κρίσιμο ΔΣ της Super League αναφορικά με το μέλλον των ομάδων που δεν αδειοδοτούνται οι ζυμώσεις ανάμεσα στις ΠΑΕ συνεχίζονται.

Φυσικά, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο τι μέλλει γενέσθαι με το «βαρύ» όνομα της κατηγορίας που αντιμετωπίζει και το μεγαλύτερο πρόβλημα, τον Παναθηναϊκό, που εφόσον δεν αλλάξει κάτι στις ποινές είναι πάρα πολύ δύσκολο να παραμείνει στην κατηγορία, αφού θεωρείται απίθανο να εξασφαλίσει άδεια.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες, ώστε να διαπιστωθεί πόσες ψήφοι υπάρχουν υπέρ της αλλαγής του κανονισμού, εξέλιξη που επιθυμούν οι περισσότερες από τις «άστεγες» τηλεοπτικά ομάδες, ώστε να έχουν στο πλευρό τους τον Παναθηναϊκό ως ένα μεγάλο brand name για την ομαδική διαπραγμάτευση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους.

Ωστόσο, με την προοπτική της αλλαγής του κανονισμού δεν φαίνεται να συμφωνούν όλες οι ομάδες και οι ζυμώσεις που αφορούν αυτό το θέμα συνεχίζονται σε τέτοιο βαθμό, ώστε να είναι εξαιρετικά πιθανό, το σημερινό ΔΣ να αναβληθεί μέχρι τελικά να συγκεντρωθεί ο αριθμός «12», όσες ψήφοι χρειάζονται δηλαδή για να περάσει η αλλαγή κανονισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x