Stoiximan Super League

«Συμφώνησαν στα 1,3 εκατ. ευρώ για τον Πλάνιτς οι ΑΕΚ και Μακάμπι Χάιφα»

Για συμφωνία ΑΕΚ και Μακάμπι για τη μεταγραφή του Μπόγκνταν Πλάνιτς κάνουν λόγο στη Σερβία. Στα 1,3 εκατ. ευρώ το deal και ολοκλήρωσή του μετά τα ματς με τον Ολυμπιακό, βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ.

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Μπόγκνταν Πλάνιτς σύμφωνα με τους Σέρβους! Στην πατρίδα του 30χρονου στόπερ και συγκεκριμένα στο «zurnal.rs» αναφέρεται πως οι ΑΕΚ και Μακάμπι Χάιφα έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μεταγραφή, δίνοντας τα χέρια στα 1,3 εκατ. ευρώ (στα 500 χιλ. ευρώ κάτω από τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη). Επιπλέον σημειώνεται ότι η μετακίνηση θα ολοκληρωθεί μετά τα παιχνίδια των Ισραηλινών με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Ο Πλάνιτς θα αφήσει την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα, μέχρι το τέλος του μήνα και θα μετακομίσει στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ προσέφερε στον σύλλογο από τη Χάιφα αποζημίωση 1,3 εκατ. ευρώ και στον Πλάνιτς μισθό 700 χιλ. ευρώ τη σεζόν. Η Μακάμπι δέχτηκε, αλλά προϋπόθεση είναι ο Πλάνιτς να παίξει δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Champions League», τονίζει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

Μάλιστα, υπογραμμίζεται (με πηγές από το Ισραήλ) πως η Μακάμπι έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Πλάνιτς στο πρόσωπο του Νέναντ Τσβέτκοβιτς.

«Τα ισραηλινά ΜΜΕ ανακοίνωσαν ότι η Μακάμπι είχε ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Πλάνιτς. Στη Χάιφα θα έρθει ο Νέναντ Τσβέτκοβιτς, ο στόπερ της Άσντοντ», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x