Stoiximan Super League

Πλάνο… Ατλέτικο για το «Γολγοθά»

Σε σχήμα και πιθανώς πρόσωπα όμοια του νικηφόρου αγώνα με την Ατλέτικο προσανατολίζεται ο Μίτσελ εν όψει Ατρομήτου και Μάλμε, έχοντας στο βάθος… τον ΠΑΟΚ. Οι επιλογές και οι λύσεις.

Τρεις αγώνες-«φωτιά» έχει να δώσει ο Ολυμπιακός μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας το Σάββατο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την Τετάρτη τη Μάλμε στη Σουηδία και τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» την επόμενη Κυριακή.

Ο Μίτσελ έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του, τουλάχιστον για τα δύο πρώτα παιχνίδια, κάτι που μαρτυρά και ο τρόπος που διαχειρίστηκε τους αγώνες με Βέροια και Παναχαϊκή. Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται πως ετοιμάζει για τα ματς σε Περιστέρι και Μάλμε ενδεκάδα ίδια σε διάταξη και πιθανώς σε πρόσωπα με αυτή που παρέταξε στο νικηφόρο ματς με την Ατλέτικο. Προφανώς για το λόγο αυτό δεν χρησιμοποίησε ούτε έναν από τους έντεκα της πρεμιέρας με τους «ροχιμπλάνκος» στο Κύπελλο, ενώ στην αποστολή εξ αυτών ήταν μόνο ο Μποτία.

Το πιθανότερο είναι να παραταχθεί το Σάββατο και την Τρίτη ενδεκάδα… Ατλέτικο, πιθανώς με 1-2 αλλαγές. Ίσως, λοιπόν, στο ματς του Σαββάτου να δούμε τον Ντουρμάζ ή τον Φουστέρ (λιγότερες πιθανότητες ο Ισπανός λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων) αντί του Αφελάι. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάρει ευκαιρία ο Φορτούνης, που έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στο Κύπελλο. Επίσης, η επάνοδος του Σαλίνο προσφέρει μία έξτρα λύση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ από τη στιγμή που είναι τραυματίας ο Σιόβας (θα επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στα μέσα Οκτωβρίου), ως εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας θα λογίζεται ο Εντινγκά.

Περισσότερα θα φανούν, πάντως, στις δύο τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Παράλληλα, λόγω της επιβάρυνσης των παικτών από τα συνεχή ματς, θα υποβληθούν σήμερα σε αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο επιβαρυμένοι είναι οι οργανισμοί τους, ώστε να γίνει και η κατάλληλη διαχείριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x