Stoiximan Super League

«Πλασματική η θέση της Βέροιας»

Την ομάδα της Βέροιας εκθείασε ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού χαρακτήρισε πλασματική την βαθμολογική θέση των γηπεδούχων μετά τη λήξη του μεταξύ τους αγώνα (1-0).

Στην πλασματική βαθμολογική θέση της Βέροιας στάθηκε μετα τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Μάκης Χάβος.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στο άλυτο πρόβλημα των στημένων που κάνει την ομάδα του να χάνει βαθμούς, όπως και τους σημερινούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη Nova:

«Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε πρώτοι. Δεν κινδυνεύσαμε στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη ο αντίπαλος πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο χωρίς και πάλι να μας απειλήσει ιδιαίτερα.

Όπως κυλούσε το ματς φαινόταν ότι όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Δεχθήκαμε ένα γκολ και πάλι από στημένη φάση και αυτό μας προβληματίζει. Η βαθμολογική θέση της Βέροιας είναι πλασματική. Εμείς συνεχίζουμε καθώς έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε
».

Από την πλευρά του ο Ράτκο Ντόστανιτς τόνισε:

«Ήταν ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε με άγχος αλλά στην συνέχεια βρήκαμε τον ρυθμό μας. Περιμέναμε την κατάλληλη ευκαιρία για να τιμωρήσουμε τον αντίπαλο και να πάρουμε τη νίκη, όπως και έγινε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το θετικό είναι ότι δεν κάναμε τα ίδια λάθη με τα προηγούμενα παιχνίδια και φτάσαμε στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.

Δοκιμάσαμε μέσα στην εβδομάδα δυο ποδοσφαιριστές, αλλά δεν είχαν το αγωνιστικό προφίλ που θέλαμε και έτσι απορρίφθηκαν. Δεν θέλουμε να φέρουμε πολλούς παίκτες, αλλά 2-3 καλούς που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όμως να μην μιλάμε για μεταγραφές έως τις 22 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα πάμε με αυτούς τους παίκτες που έχουμε. Αυτό που θέλω είναι οι παίκτες να σκέφτονται μόνο τη Βέροια και όχι να έχουν το μυαλό τους σε άλλες ομάδες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x