Stoiximan Super League

Πλησιάζει ο Πράνιτς

Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ντάνιελ Πράνιτς. Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων στο «τριφύλλι» η τρέχουσα.

Κοντά στην απόκτηση του Ντάνιελ Πράνιτς βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Πορτογαλία. Οι «πράσινοι» βρίσκονται εν αναμονή των… αποτελεσμάτων των διαπραγματεύσεων του μάνατζερ του Κροάτη χαφ, Σόρεν Λέρμπι, με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Παρά τη βεβαιότητα των πορτογαλικών Μέσων, στο «τριφύλλι» κρατούν μικρό καλάθι για την εξέλιξη της υπόθεσης, ύστερα από την αρνητική τροπή που είχαν πάρει άλλες υποθέσεις το φετινό καλοκαίρι (Φάλκενμπουργκ, Καστιλιόν, Μόρας και Φυτανίδης). Ωστόσο, παρουσιάζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την αντίστοιχη του 32χρονου άσου.

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Πράνιτς συμβόλαιο τριών ή τεσσάρων ετών έναντι 350.000 ευρώ. Το συμβόλαιό του στη Σπόρτινγκ λήγει το 2015 και του αποφέρει 700.000 το χρόνο, αλλά ο ίδιος περιμένει να εισπράξει μία καλή αποζημίωση (500.000 ευρώ) για να καλύψει την οικονομική απώλεια σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Προχωρούν και οι άλλες υποθέσεις

Σύσκεψη μεταγραφικού περιεχομένου θα πραγματοποιηθεί σήμερα μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου, του Γιάννη Αναστασίου και του Νίκου Νταμπίζα. Απέμειναν λιγότερο από τρεις εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος και τα μεταγραφικά μέτωπα είναι πολλά για τους «πράσινους», που πάντως μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να προχωρήσουν στην απόκτηση στόπερ, χαφ και σέντερ φορ.

Όνομα για αμυντικό δεν έχει διαρρεύσει, με φήμες πάντως να φέρνουν στο προσκήνιο τον 30χρονο Καναδό Ατίμπα Χάτσινσον που έμεινε ελεύθερος από την Αϊντχόφεν και τον 24χρονο Σέρβο Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς του Αμβούργου.

Σήμερα θα υπάρξει επικοινωνία του Γιάννη Αναστασίου με τον Μαχαμαντού Ντιαρά για να διαπιστωθεί αν έχει την πρόθεση να έρθει στην Αθήνα και πότε. Ο μέσος από το Μάλι αναζητεί ομάδα σε Αγγλία και Γαλλία, συνεπώς μόνο αν δεν βρει κάτι που τον καλύπτει και δεν κουραστεί να περιμένει θα δεχτεί να έρθει στον Παναθηναϊκό, να υποβληθεί σε εξετάσεις και να πληρώνεται ανά συμμετοχή.

Σε καλό δρόμο είναι και η μεταγραφή του Νίκου Καρέλη. Όλα δείχνουν πως τελικά θα δοθεί ένα μικρό ποσό στην Άμκαρ για την αποδέσμευση του νεαρού μεσοεπιθετικού. Άλλωστε οι Ρώσοι αξίωναν λίγα χρήματα, για να τακτοποιήσουν από την πλευρά τους και την οφειλή 360.000 ευρώ για τα τροφεία του Εργοτέλη και να τον αποδεσμεύσουν.

* Σήμερα είναι μέρα ρεπό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x