Stoiximan Super League

Ποδαρικό στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ

Με ευχές για πολλές επιτυχίες μέσα στο 2014, ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία εν όψει του ματς με τη SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με μία μόνο απουσία αυτή του Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του, ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για το 2014, εν όψει του ματς με την SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ευχές για επιτυχίες μέσα στο 2014 συνεχίστηκε με μίνι τουρνουά στο μισό γήπεδο.

Στο τέλος της προπόνησης το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας επισκέφθηκαν οι Γιώργος και Νικόλαος Σαββίδης για να ευχηθούν καλή χρονιά στους παίκτες και το προπονητικό τιμ του «Δικέφαλου του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x