Stoiximan Super League

Ποντένσε: «Επιβεβαιώσαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα»

Στην αλλαγή εικόνας του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ απέδωσε την ευρεία νίκη ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε με μεγαλύτερη συγκέντρωση και αυτοθυσία στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ, στάθηκε ο Ντανιέλ Ποντένσε, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports.

«Αλλάξαμε τα πάντα στο β' ημίχρονο. Καταρχάς, μπήκαμε με πολύ περισσότερη συγκέντρωση. Παίξαμε με την καρδιά μας και με πολύ μεγάλη αυτοθυσία. Σήμερα επιβεβαιώσαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Μπορούσαμε να νικήσουμε κι άλλα ντέρμπι. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εδώ χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ισοφαριστήκαμε στο 90' και με τον Παναθηναϊκό επίσης ήμαστε άτυχοι. Στο ματς στην Τούμπα, που ήταν το χειρότερό μας, δεχτήκαμε γκολ στο 3ο λεπτό και δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα» δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος εξτρέμ και πρόσθεσε:

«Η ψυχολογία μας δεν πρέπει να εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Ακόμη και αν δεν πετυχαίναμε τη μεγάλη ανατροπή σήμερα, έπρεπε να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας. Στη φάση του τρίτου γκολ έκανα μια πολύ καλή επιλογή δίνοντας την ασίστ στον Χασάν κι ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ. Ο Χασάν με σήκωσε και μου είπε ‘δεν μου 'χες δώσει μια πάσα’».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x