Stoiximan Super League

Ποντένσε: «Μεγάλο ματς με Παναθηναϊκό, είναι πολύ καλύτερος από ό,τι παλιά»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ευτυχής για τη νίκη και τη δική του συνεισφορά σε αυτή με δύο γκολ παρουσιάστηκε ο Ντάνιελ Ποντένσε μετά το πέρασμα του Ολυμπιακού από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (0-3).

«Νιώθω πολύ καλά. Ο στόχος ήταν να μπούμε δυνατά, να σκοράρουμε και να κερδίσουμε, κάτι που καταφέραμε. Βάλαμε και τρίτο γκολ, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και κρατήσαμε το μηδέν, πράγμα που είναι πάντα στόχος μας. Είχαμε συζητήσει πως θα ήταν σημαντικό να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να σκοράρει. Μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να παίζει πάντα έτσι, ειδικά εκτός έδρας», ανέφερε.

Για την πλαισίωσή του με πολύ ποιοτικούς συμπαίκτες είπε: «Είναι πολύ καλό να έχεις γύρω σου παίκτες με τέτοια ποιότητα, που παίζουν με αυτοπεποίθηση. Αυτό βοηθά την ομάδα μας να επιτίθεται περισσότερο».

Όσο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί μετά τη διακοπή τόνισε: «Είναι διαφορετικό ματς, ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν στο παρελθόν. Περιμένω με ανυπομονησία και ελπίζω να αγωνιστώ. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και εμένα μου αρέσει να παίζω σε τέτοια παιχνίδια. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου με γκολ, ασίστ, ποιότητα, όπως μπορώ».

Τέλος, για το πού αφιερώνει τα γκολ του είπε «… πανεύκολο! Στην κόρη μου και την γυναίκα μου, που τις αγαπώ πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x