Stoiximan Super League

«Ποιος φταίει;»

Ο Λεωνίδας Βόκολος είχε συνομιλία με τους αρχηγούς Ζέκα, Λαγό, Κοτσόλη, Μπεργκ και άκουσε τις απόψεις των παικτών του ΠΑΟ για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Οι συνεχείς συζητήσεις και τα τετ α τετ με σκοπό να δουν άπαντες πρώτα τι φταίει και στη συνέχεια να αλλάξει το κλίμα, είναι κάτι απαραίτητο στον Παναθηναϊκό και φυσικά κάτι που γίνεται μετά και την ήττα από τον Πανιώνιο. Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε χθες με τους αρχηγούς, Ζέκα, Λαγό, Κοτσόλη και Μπεργκ, όπως αναφέρει η «Πράσινη», με τους πέντε άνδρες να έχουν μια ειλικρινή συζήτηση για το τι φταίει και η ομάδα παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο.

Η ερώτηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας στους παίκτες ήταν «ποιος φταίει;». Απαντες είπαν την άποψή τους με τον Βόκολο να τους ακούει προσεκτικά. Εγινε διάλογος μεταξύ τους, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ζήτησε άμεση αλλαγή της εικόνας της ομάδας και πεποίθησή του είναι ότι αυτή η συζήτηση θα βοηθήσει για τη συνέχεια.

Τετ α τετ με παίκτες είχε και ο Γιάννης Αναστασίου, με στόχο να βελτιωθεί το κλίμα μεταξύ τους και να βρεθεί η χημεία που έχει χαθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x