Stoiximan Super League

Πολλά χαμόγελα για Λάζαρο και Μασούρα

Το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού επί ολλανδικού εδάφους δίνει την δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να χαμογελάσει για την απόδοση των δύο Ελλήνων παικτών. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είχε αυτή την φορά λόγους για να χαμογελάσει βλέποντας την ομάδα του να παρουσιάζει ωραία πράγματα στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, απέναντι στην Γκεζτέπε.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Και είχε και δύο συγκεκριμένους λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος ο Πορτογάλος προπονητής των πειραιωτών. Από την μια πλευρά η ηγετική εμφάνιση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και από την άλλη η καλή παρουσία του Μασούρα.

Σίγουρα η τουρκική ομάδα δεν έχει την δυναμικότητα της Αϊντχόφεν αλλά είναι υπολογίσιμη αντίπαλος. Και απέναντι σ’ αυτή την ομάδα έκαναν καλή δουλειά οι δύο παίκτες που προαναφέραμε.

Ο Μαρτίνς λοιπόν έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος βλέποντας τον Λάζαρο να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην ομάδα του λιμανιού. Γιατί αυτό ακριβώς έκανε ο διεθνής ακραίος επιθετικός. Βγήκε μπροστά για να πάρει πάνω του το παιχνίδι των πειραιωτών, κάτι που άρεσε στον προπονητή της πειραϊκής ομάδας.

Θα πρέπει πάντως να σταθεί κάποιος και στον Μασούρα, ο οποίος πήρε την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς και έδειξε καλά στοιχεία. Είχαμε αναφερθεί στον συγκεκριμένο παίκτη πριν ακόμα προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση του.

Είχαμε επισημάνει ότι οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να κάνουν την συγκεκριμένη μεταγραφή και ο Μασούρας δείχνει πράγματα. Σίγουρα θέλει ακόμα δουλειά αλλά όταν ένας παίκτης είχε την ταχύτητα και την ένταση που έχει ο Μασούρας, τότε μπορεί να κάνει την διαφορά.

Το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού επί ολλανδικού εδάφους δίνει την δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να χαμογελάσει για την απόδοση των δύο Ελλήνων παικτών. Κι εδώ θα πρέπει να σταθούμε σε μια πολύ σημαντική παράμετρο, την οποία είχαμε επισημάνει και πριν από καιρό. Ο Ολυμπιακός πρέπει πρώτα απ’ όλα να κοιτάζει τους καλύτερους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα και να κινείται για την απόκτηση τους. Το έκανε και με τον Χριστοδουλόπουλο και με τον Μασούρα και θα βγει κερδισμένος στην συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x