Stoiximan Super League

Πόνσε: «Αξίζαμε τη νίκη, σκόραρα αλλά δεν βοήθησα, η χρονιά κυλά καλά για εμένα»

Δεν χάρηκε όσο θα ήθελε το γκολ του ο Εζέκιελ Πόνσε, αφού η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον ΠΑΟΚ, όπως είπε ο Αργεντινός, ενώ στάθηκε και στην καλή σεζόν που κάνει…

Ναι μεν αλλά για τον Εζέκιελ Πόνσε, με τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ να πετυχαίνει το 1-1 για την ομάδα του, αλλά να μην το… απολαμβάνει όπως τόνισε ο ίδιος στην κάμερα των καναλιών Novasports, λόγω του ότι ο ΠΑΟΚ έφυγε από το ΟΑΚΑ με την ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πόνσε:

Για το ματς: «Όπως είδατε κι εσείς σκόραρα, αλλά δεν βοήθησα να πάρουμε τη νίκη. Αξίζαμε τη νίκη και γι' αυτήν ήρθαμε εδώ. Προσωπικά κάνω πολύ καλή χρονιά, αλλά δεν βοήθησα να νικήσουμε σήμερα».

Για το γκολ που πέτυχε: «Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να σκοράρεις και σήμερα το έκανα με το κεφάλι. Η χρονιά κυλά καλά για εμένα, δόξα τον Θεό και συνεχίζω να προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα να σκοράρει».

Για τον τρόπο που έπαιξε η ΑΕΚ: «Στα τελευταία παιχνίδια βρίσκουμε αντιπάλους που κλείνονται και ο ΠΑΟΚ τέτοιο παιχνίδι έκανε. Οι περισσότεροι ελεύθεροι χώροι βρίσκονται στα άκρα όταν παίζει έτσι ο αντίπαλος. Ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου μας ώθησε να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι με σέντρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x