Stoiximan Super League

Ο ασταμάτητος Πόνσε ισοφάρισε Σισέ και Δημητριάδη

Σε ένα, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό ρεκόρ έβαλε το όνομά του ο Εζεκιέλ Πόνσε μετά τα δυο γκολ που πέτυχε στη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Εζεκιέλ Πόνσε μοιάζει ασταμάτητος το τελευταίο διάστημα και σε ένα σημείο της σεζόν που η ΑΕΚ ανεβάζει τα επίπεδα απόδοσής της, εκείνος ανταποκρίνεται στον απόλυτο βαθμό, όντας επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Με τα δυο τέρματα που σημείωσε στη νίκη της «Ένωσης» με 4-2 επί του Αστέρα Τρίπολης, έπιασε τα επτά στα τρία τελευταία ματς, μετά το χατ τρικ με τον Ατρόμητο και τα άλλα δυο γκολ στην επικράτηση με 3-0 επί του ΟΦΗ.

Έτσι, ο φορ των νταμπλούχων Ελλάδας έβαλε το όνομά του σε ένα, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει περισσότερα από ένα γκολ σε τρία διαδοχικά ματς μετά τον Ιανουάριο του 2010 και τον Τζιμπρίλ Σισέ που αγωνιζόταν με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον τελευταίο παίκτη της ΑΕΚ που έκανε αντίστοιχο, θα πρέπει να γυρίσουμε αρκετά πίσω και συγκεκριμένα στο Δεκέμβριο του 1992, με τον Βασίλη Δημητριάδη να βρίσκει δίχτυα 2+ φορές σε τρία σερί ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x