Stoiximan Super League

Ψηλά στην ατζέντα του Βίλας-Μπόας το θέμα του Κάρμο

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας είναι ο νέος πρόεδρος της Πόρτο και ένα από τα θέματα που θα τον απασχολήσουν προσεχώς είναι εκείνο του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό.

Πρόεδρος της Πόρτο είναι και επίσημα ο Αντρέ Βίλας-Μπόας. Ο μέχρι πρότινος προπονητής κατάφερε να κερδίσει την ψήφο στις εκλογές των «δράκων», συντρίβοντας με το εκπληκτικό 80,28% τον ιστορικό προκάτοχό του, Πίντο Ντα Κόστα.

Ένα από τα θέματα, μεταξύ άλλων, που θα απασχολήσουν τον νέο ηγέτη του συλλόγου είναι εκείνο του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος αγωνίζεται από τον Ιανουάριο ως δανεικός στον Ολυμπιακό.



Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του, ο Βίλας-Μπόας είχε αναφερθεί πολλάκις στη συγκεκριμένη υπόθεση, κάνοντας για λάθος της ομάδας να δώσει ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά της στοιχεία και είχε τονίσει, πως αν εκλεγεί, θα συζητήσει με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο το συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει ντροπή για τον σύλλογο ενδεχόμενη πώληση του Κάρμο για 17,5 εκατ. ευρώ, όπως προβλέπει η συμφωνία που είχε υπογράψει ο Ντα Κόστα με τους Πειραιώτες τον Ιανουάριο, όταν και έγινε η μεταγραφή του (ως δανεικός) και από τότε έχει 14 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα (8 για το πρωτάθλημα και 6 για το Conference League), αποτελώντας ουσιαστικά τον ηγέτη στα μετόπισθεν για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ σε αυτό το διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x