Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πότε θα γίνουν τα τέσσερα ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Αφού αναφέρθηκε στα τελευταία αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ιδέα του Μαρτίνς να βάλει αριστερό μπακ τον Σισέ.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας ξεκαθάρισε το πότε θα γίνουν τα τέσσερα ντέρμπι των Πειραιωτών με τον ΠΑΟΚ σε αυτό το φινάλε της σεζόν. Είναι Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο πρώτος ημιτελικός για το Κύπελλο Ελλάδας, Πέμπτη του Πάσχα 28 Απριλίου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ δεύτερος ημιτελικός, Τετάρτη 4 Μαΐου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός το εξ αναβολής για τα πλέι-οφ και Σάββατο 14 Μαΐου ή Κυριακή 15 Μαΐου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ προτελευταίο αγωνιστική των πλέι-οφ.

Η Cosmote TV έχει ζητήσει η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να γίνει 28/4, γιατί 27/4 παίζει ο μπασκετικός Ολυμπιακός με τη Μονακό για την Ευρωλίγκα και περιμένουμε τη σχετική απόφαση της ΕΠΟ.

Επιπλέον, το αν θα γίνει 14 ή 15/5 το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ έχει να κάνει με το αν η τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ γίνει 17 ή 18/5.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x