Stoiximan Super League

Πού θα του λείψει ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ θα λείψει από τον Παναθηναϊκό σε κομβικά παιχνίδια μετά τον τραυματισμό του. Διαβάστε ποια ματς χάνει ο Σουηδός.

Περισσότερο και από την απώλεια δύο βαθμών στο ματς με τον Λεβαδειακό, ο Παναθηναϊκός «πόνεσε» από τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ υπέστη κάταγμα στην κλείδα και θα λείψει από τα γήπεδα για δύο με δυόμισι μήνες. Λες και το έκανε επίτηδες να πετύχει τέσσερα γκολ πριν από τέσσερις μέρες κόντρα στη Μίντιλαντ, για να δείξει στους «πράσινους» τι χάνουν…

Ο 28χρονος άσος θα απουσιάσει σε ένα κομβικό στάδιο της νέας σεζόν. Πέρα από την απουσία του στον επαναληπτικό ημιτελικό των play offs του Europa League, θα χάσει-αν το «τριφύλλι» μπει στους ομίλους-τρεις με τέσσερις αγωνιστικές. Η απουσία του θεωρείται δεδομένη στην πρεμιέρα στις 18/9 και τη δεύτερη αγωνιστική στις 2/10, πάρα πολύ πιθανή στις 23/10, ενώ θα προλάβει να γυρίσει την τέταρτη ή πέμπτη αγωνιστική στις 6 ή 27 Νοεμβρίου.

Στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός ξεχνά τον Μπεργκ για τουλάχιστον επτά με οκτώ αγωνιστικές και η επάνοδός του υπολογίζεται οριακά σε έναν αγωνιστικό Γολγοθά. Θα λείψει σίγουρα με Πανιώνιο εντός (31/8), Καλλονή εκτός, Πλατανιά εκτός, Νίκη Βόλου εντός, Παναιτωλικό εκτός και ΟΦΗ εντός μέχρι την έβδομη αγωνιστική (δεν έχουν οριστεί ακριβείς ημερομηνίες από την τρίτη αγωνιστική και μετά). Ακολουθούν τρεις αγώνες-«φωτιά», με Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» (25/10), Ατρόμητο στη Λεωφόρο (1/11) και ΠΑΟΚ στην Τούμπα (8/11), όπου είναι αμφίβολο αν ο Μπεργκ θα έχει αποθεραπευτεί για να βοηθήσει ή θα γυρίσει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στις 22 Νοεμβρίου με τον Εργοτέλη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Τέλος, ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» θα χάσει σίγουρα την πρώτη (23-25 Σεπτεμβρίου) και πιθανώς τη δεύτερη (28-30 Οκτωβρίου) αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x