Stoiximan Super League

Πουρσανίδης: «Θετικό μήνυμα η παρουσία της κυρίας Αντωνίου»

Ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο εκ των αντιπροέδρων του ΟΦΗ, σχολίασε την Ελένη Αντωνίου που έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου.

Ο εκ των αντιπροέδρων του ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης, αναφέρθηκε στην Ελένη Αντωνίου που έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην Super League 1, τονίζοντας πως είναι ένα θετικό σημάδι για το ποδόσφαιρο.

«Θέλουμε ως ΟΦΗ να συγχαρούμε την παρουσία της κ. Αντωνίου, μαζί με εκείνη της καταξιωμένης σε διεθνές επίπεδο κ. Κουρομπύλια που θα συμμετάσχει σε τελικό Champions League, είναι αισιόδοξα μηνύματα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την ελληνική διαιτησία. Συνηθίζουμε να αναβαθμίζουμε άσχημα γεγονότα στον χώρα μας και να υποβαθμίζουμε τέτοια ευχάριστα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ως ΟΦΗ αγαπάμε το ποδόσφαιρο και διαχρονικά στηρίζουμε τον Έλληνα διαιτητή και πόσο δε μάλλον όταν σε ένα δικό μας παιχνίδι συμμετέχει μια γυναίκα διαιτητής. Και σημειολογικά είναι πολύ ωραίο που θα έχουμε δύο κυρίες και για πρώτη φορά να είναι διαιτητής μια γυναίκα και είναι τιμητικό για εμάς να συμμετέχουμε και αποτελεί θετικό μήνυμα για το ποδόσφαιρο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x