Stoiximan Super League

Πούχατς: «Να κοιτάξουμε μπροστά, να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε»

Στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να ανακάμψει… άμεσα, αρχής από το ματς με την Λαμία, γενομένης στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα στην Τρίπολη ο Τιμοτέους Πούχατς.

Ήττα ήταν και… πάει για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα επισήμανε ο Τιμοτέους Πούχατς, μετά την ήττα με 1-0 της ομάδας του από τον Αστέρα Τρίπολης...

Με τον Πολωνό αμυντικό να παραδέχεται ότι το «τριφύλλι» βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, αλλά να ξεκαθαρίζει πως επιβάλλεται να μην τα παρατήσει για να αντιστρέψει το κλίμα.

«Μετά την κόκκινη που δεχθήκαμε τα πράγματα πήραν άλλη τροπή αλλά και πριν δεν παίζαμε πολύ καλά. Μερικές φορές όταν λείπει ένας παίκτης δημιουργεί ανατροπή στα πλάνα, αμυνόμαστε περισσότερο. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς και μια κακή περίοδος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και πως να συλλέξουμε βαθμούς και να προχωρήσουμε», είπε αρχικά ο Πούχατς στην κάμερα της Nova.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω πολλά για τον πρώτο γύρο, δεν ήμουν εδώ. Πρέπει να κάνουμε αλλαγές, να βελτιώσουμε τον τρόπο που παίζουμε για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Όσο για το αν υπάρχει πίστη για ανάκαμψη στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού; «Βεβαίως και το πιστεύουμε στα αποδυτήρια. Μπορείς να κάνεις τα πάντα για να βελτιωθείς, να γίνεις καλύτερος και μερικές φορές να μην σου βγει. Θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε για να αλλάξουμε το κλίμα ήδη από τον επόμενο αγώνα», επισήμανε ο 24χρονος ακραίος αμυντικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x