Stoiximan Super League

Πράνιτς: «Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω»

Αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Ντάνιελ Πράνιτς. «Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω», ξεκαθαρίζει ο Κροάτης μέσος. «Χάθηκε μια ευκαιρία, δεν θα επηρεαστούμε από τον αποκλεισμό», πρόσθεσε.

Πιστός στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος ξεκαθαρίζει στην «Πράσινη» πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα του και ουδέποτε είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει. Παράλληλα αν και δεν κρύβει την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ Λιέγης, κάνει λόγο απλώς για μια χαμένη ευκαιρία και εκτιμά πως δεν θα επηρεαστούν αρνητικά οι «πράσινοι».

Αναλυτικά, ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε για:

-το τι έφταιξε: «Πετύχαμε το γκολ που θέλαμε σχετικά νωρίς, αλλά στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να παραμένεις απόλυτα συγκεντρωμένος και να παίζεις έξυπνα. Για περίπου 80 λεπτά παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν καλύτερη ομάδα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά…».

-το πώς αντιμετωπίζει τον αποκλεισμό: «Χάθηκε μια ευκαιρία. Δεν σκοράραμε στο εκτός έδρας αν και μπορούσαμε και αυτό στοιχίζει σε τέτοια παιχνίδια. Ο αντίπαλος με δύο ευκαιρίες κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε μπροστά και να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε μπροστά μας τα play offs του Europa League».

-το αν θα επηρεαστεί η ομάδα: «Όχι. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν. Ήταν ένα παιχνίδι. Έχουμε να κάνουμε πολλά τη φετινή σεζόν. Πήραμε ένα μάθημα».

-το θέμα που προέκυψε με τον ίδιο στις αρχές του καλοκαιριού: «Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω. Το μόνο που είπα είναι ότι στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι πιθανά, γιατί αγωνιζόμουν στο Μουντιάλ. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και έχω στο μυαλό μου μόνο το πώς θα παρουσιαστώ καλύτερος τη φετινή σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x