Stoiximan Super League

«Πράσινος» ο Καλτσάς, κοιτάει Ταυλαρίδη

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό ετοιμάζεται να υπογράψει ο Νίκος Καλτσάς το καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» να προχωρήσουν το θέμα του στόπερ. Ψηλά ο Ταυλαρίδης.

Στις αρχές του νέου έτους αναμένονται οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Νίκου Καλτσά στον Παναθηναϊκό.

Όπως γράφει η SportDay, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Βέροιας – που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι – θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

Ο δεξιοπόδαρος άσος είχε δεχθεί πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του από την ομάδα του, αλλά έκρινε ότι έφτασε η στιγμή να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Για τον Καλτσά ενδιαφέρθηκαν, επίσης, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δίχως τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη έπαιξε το γεγονός ότι ο Αναστασίου δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά για να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Εν τω μεταξύ, στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη που ανήκει στον Ατρόμητο. Σύμφωνα με την SportDay, ο Παναθηναϊκός εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του έμπειρου στόπερ για τον οποίο είχε ασχοληθεί ξανά το 2013. Αυτή η εξέλιξη προέκυψε από τον επικείμενο δανεισμό του Σπύρου Ρισβάνη στον Πανιώνιο, ώστε να πάρει παιχνίδια.

Ανοιχτό, παράλληλα, παραμένει το θέμα της απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Ο Γκιγέρμο Ροντρίγκες βρίσκεται ψηλά στην λίστα του «τριφυλλιού» και ρόλο στην υπόθεση ενδέχεται να παίξει και ο Σίλντενφελντ. Οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάς Βερόνα δεν είναι εύκολες, αλλά οι «πράσινοι» δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για την απόκτηση του Ουρουγουανού αμυντικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x