Stoiximan Super League

Πριμ από τους αρχηγούς στην ΑΕΚ!

Μέτοχοι αγνοούνται. Η διοίκηση εμφανίζεται για ανακοινώσεις. Στην ΑΕΚ όμως υπάρχουν κάποιοι που τιμούν τ’ όνομά της. Όπως οι αρχηγοί, που υποσχέθηκαν πριμ στους υπόλοιπους αν σωθεί η ομάδα στο γήπεδο!

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν είναι ο μόνος που υποκαθιστά τη διοίκηση της ΑΕΚ. Το ίδιο κενό προσπαθούν να καλύψουν και οι αρχηγοί της ομάδας.

Μετά από πρωτοβουλία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, λοιπόν, οι Ρότζερ Γκερέιρο, Γιάννης Αραμπατζής και Αντώνης Ρίκκα αποφάσισαν να κάνουν ό,τι περνάει κι απ’ το δικό τους χέρι:

Βάζοντάς το στην τσέπη για να δώσουν πριμ στους συμπαίκτες τους -εφόσον καταφέρουν να σώσουν την ομάδα στο γήπεδο!

Ενώ λοιπόν ο «Dimi» ανακοίνωσε στους «κιτρινόμαυρους» ότι θα τους παραχωρήσει 20.000 ευρώ απ’ τα χρήματα που του οφείλονται σε περίπτωση που πάνε καλά τα πράγματα, σε αυτό το ποσό θα προστεθούν κι άλλα από τους υπόλοιπους αρχηγούς (που συμφώνησαν σε αυτή την κίνηση).

Ακόμα πιο συγκινητική όμως από την κίνηση του Κωνσταντόπουλου και των άλλων, ήταν η ομιλία του Έλληνα γκολκίπερ στ’ αποδυτήρια. Εκεί όπου ζήτησε απ’ όλους να παίξουν «για την ΑΕΚ, για εσάς, για τους διπλανούς σας και για όλα όσα περάσαμε αυτή τη χρονιά».

Κι αφού τους τόνισε πόσο σημαντικό είναι οι ίδιοι να έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους κατακτώντας τη νίκη, εξέφρασε την πίστη πως «αν τρέξουμε όπως δεν τρέξαμε ποτέ, θα καταφέρουμε να την πάρουμε».

Με όλα αυτά λοιπόν, οι «παλιοί» έδωσαν το σύνθημα για την τελευταία μάχη της ΑΕΚ. Και εκτός από έναν ακόμα λόγο για να ντρέπονται στους μετόχους της ΠΑΕ, έδωσαν και όποια ψυχολογική ώθηση μπορούσαν στην ομάδα για να διεκδικήσει την παραμονή της στους αγωνιστικούς χώρους.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x