Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Οικονόμου

Αμφίβολος, ενόψει του τελευταίου αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάριος Οικονόμου, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής (31/5) αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Την τελευταία στιγμή θα γίνει γνωστό αν ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αμυντικού του, Μάριου Οικονόμου, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στην προπόνηση της Παρασκευής (31/5) δεν έβγαλε το πρόγραμμα της ημέρας, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πριν αυτό ολοκληρωθεί.

Κατά τα άλλα ο Χριστόπουλος χώρισε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο ήταν όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης κάνοντας ασκήσεις ευκινησίας αρχικά και στην συνέχεια έπαιξαν ποδοτένις.

Στο δεύτερο γκρουπ οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας.

Εκτός από τον Οικονόμου ολόκληρο το πρόγραμμα της ημέρας δεν κατάφερε να βγάλει και ο Σίμος Ρουμπουλάκος, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x