Το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός παρουσιάζει το μεγαλύτερο παθητικό από κάθε άλλη ομάδα στη Super League δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τον Γιάννη Μαντζουράκη.
Ο προπονητής των Αγρινιωτών θέλει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να διορθώσει αυτή την εικόνα και στο σημερινό πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην αμυντική λειτουργία μέσα από πιεστικές ασκήσεις.
Παράλληλα, ο ρυθμός της προπόνησης ήταν ιδιαίτερα υψηλός ενώ πραγματοποιήθηκε και το καθιερωμένο δίτερμα.
Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Καμαρά, Κουτρομάνος, Ρουσκουσέδα, Μήλιος ενώ τα προβλήματα είναι ακόμα περισσότερα, αφού απουσίαζαν οι διεθνείς Ουάρντα, Ντάνι Μπεχαράνο, Ντιέγκο Μπεχαράνο.
Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 4.30 το απόγευμα στο Emileon.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






