Stoiximan Super League

Προβυδάκης: «Ήρθαμε ‘διαβασμένοι’ και πήραμε τον βαθμό»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της Λαμίας ήξεραν πως να αντιμετωπίσουν τον Άρη απέδωσε το 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Κώστας Προβυδάκης.

Ο Κώστας Προβυδάκης τόνισε πως διόρθωσαν τα κακώς κείμενα του ματς στο Κύπελλο, πως η ομάδα του έχει βελτιωθεί σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, θεωρεί πως πρέπει να κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά και περιμένει στη ρεβάνς του Κυπέλλου την Τετάρτη ίδιο ματς με το αποψινό.

Αναλυτικά:

Για το πόσο σημαντικός είναι ο βαθμός απέναντι στον Άρη: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το βαθμό που κερδίσαμε σήμερα. Ήρθαμε πιο 'διαβασμένοι' και, έτσι, καταφέραμε να πάρουμε πιο εύκολα αυτόν το βαθμό, ο οποίος μας ανεβάζει και μια θέση στη βαθμολογία».

Για το αν άλλαξε κάτι σε αυτό το παιχνίδι σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου: «Σε σχέση με τον αγώνα του Κυπέλλου, διορθώσαμε μερικά προβλήματα κι, έτσι, δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον Άρη και, μάλιστα, θα μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε και τη νίκη. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και στο επόμενο παιχνίδι θα δώσουμε και πάλι το 100% των δυνατοτήτων μας».

Για το αν η Λαμία παίζει καλύτερα στα παιχνίδια εκτός έδρας: «Έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και σε ατομικό, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο, γιατί ήμασταν στην επικίνδυνη ζώνη και έπρεπε να ξεφύγουμε από αυτήν».

Για το αν αυτός ο βαθμός βοηθάει ψυχολογικά την ομάδα:«Πρέπει να κοιτάξουμε, από εδώ και πέρα, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να μην πανηγυρίζουμε από τώρα, γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και θα πρέπει να παίζουμε πολύ καλά, έτσι ώστε να παίρνουμε ότι μας αξίζει από κάθε παιχνίδι».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου: «Την Τετάρτη στον επαναληπτικό περιμένουμε να γίνει ένα παρόμοιο παιχνίδι με το σημερινό. Πιστεύω πως θα κριθεί στο ένα γκολ. Εμείς θα τα δώσουμε όλα, διότι, για εμένα αλλά και για πολλούς συμπαίκτες μου, είναι όνειρο το να βρεθούμε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x