Stoiximan Super League

Πρόεδρος Γκόριτσα: Μπορεί να πάρουμε τον Κοτάρσκι από τον Άγιαξ και ο ΠΑΟΚ να τον αγοράσει από εμάς

Ο πρόεδρος της Γκόριτσα, Νέναντ Τσρνκο, επιβεβαίωσε την πρόθεση του ΠΑΟΚ να αγοράσει τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, ωστόσο πρέπει πρώτα να λυθεί η υπόθεση ανάμεσα στους Κροάτες και στον Άγιαξ.

Θέση για την υπόθεση του Ντόμινικ Κοτάρσκι πήρε ο Νέναντ Τσρνκο. Ο πρόεδρος της Γκόριτσα, μιλώντας στο «sportske.jutarnji.hr», ανέφερε πως η κροατική ομάδα θέλει να πάρει τον 22χρονο κίπερ από τον Άγιαξ και στη συνέχεια να βρει τη «χρυσή» τομή με τον ΠΑΟΚ για να τον αγοράσει με τη σειρά του.

«Αυτή τη στιγμή το θέμα του Κοτάρσκι αφορά τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Γκόριτσα και τον Άγιαξ και μέχρι να τελειώσουν δεν μπορεί να συμβεί τίποτα άλλο.

Έχουμε ρήτρα αγοράς και θέλουμε να την ενεργοποιήσουμε, αν δεχθεί ο Άγιαξ να πληρώσουμε σε δόσεις. Πιστεύω ότι μπορούμε να το λύσουμε αυτό το θέμα και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αγοράσει τον Κοτάρσκι από εμάς.

Η τιμή της πώλησης του Κοτάρσκι μπορεί να φτάσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ, επίσης είναι λογικό ο Άγιαξ να ζητήσει ποσοστό μεταπώλησης. Γνωρίζουμε ότι ο Κοτάρσκι έχει πολλές προτάσεις κάτι που είναι καλό για την Γκόριτσα.

Έχουμε βρει και τον αντικαταστάτη του, αφού ο Ιβάν Μπάνιτς θα επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας»
, ανέφερε.



Ο ΠΑΟΚ αναζητά τον αντικαταστάτη του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να αποτελεί έναν από τους υποψήφιους για να φορέσει τα ασπρόμαυρα από τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x