Την ώρα που Νο. 1 στόχος του Μπέσνικ Χάσι για το κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού παραμένει ο Μπραμ Νούιτινγκ, νέες δηλώσεις του προέδρου της Ναντ, Βαλντεμάρ Κίτα, φαίνεται πως «παγώνουν» περαιτέρω την περίπτωση του Γκιγιόμ Ζιλέ για την ενίσχυση στον «ερυθρόλευκο» άξονα.
Ο Πολωνός επιχειρηματίας, λοιπόν, ο οποίος είχε πει στις 28 Ιουνίου πως ο 33χρονος αμυντικός χαφ δεν πωλείται, έκανε νέες δηλώσεις σήμερα (1/7), τονίζοντας για τα περί ενδιαφέροντος και πρότασης των πρωταθλητών Ελλάδας για τον παίκτη: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση. Ποτέ δεν υπήρξε. Αυτά είναι… φαντάσματα», ήταν τα λόγια του.
Θυμίζουμε, σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Βέλγος ποδοσφαιριστής διαπραγματεύεται την επέκταση της συνεργασίας του με τα «καναρίνια».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






