Stoiximan Super League

Πρόεδρος Νιούελς: «Μόνη πρόταση για Σκόκο αυτή από Ιντεπεντιέντε»

Αντικρουόμενες πληροφορίες από Αργεντινή για τον Σκόκο. Ο πρόεδρος της Νιούελς Ολντ Μπόις μιλά για πρόταση μόνο από Ιντεπεντιέντε, ενώ δημοσιογράφος μιλά για ταξίδι του ατζέντη του στην Αθήνα.

Το σίριαλ του Νάτσο Σκόκο, που θα παίξει αύριο κόντρα στη Γοδόι Κρουζ το τελευταίο του ματς με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, συνεχίζεται και οι πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή είναι αντικρουόμενες.

Ο πρόεδρος της Νιούελς, Εντουάρντο Μπερμούδες, αποκάλυψε πως επίσημη πρόταση έχει γίνει μόνο από την Ιντεπεντιέντε. «Η μόνη πρόταση που έχουμε είναι αυτή της Ιντεπεντιέντε, που τη Δευτέρα θα μας στείλει επίσημα τους όρους που μας προτείνει για να αποκτήσει τον Σκόκο και θα τους εξετάσουμε στο διοικητικό συμβούλιο. Η Ρίβερ, η Σαν Λορέντζο ή η Ράσινγκ δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου ή με άλλο μέλος της διοίκησης», τόνισε στην Ovacion της Αργεντινής.

Η La Nacion σημειώνει πως «… η ΑΕΚ έκανε πρόταση, αλλά δεν είχε πρόθεση να πληρώσει το χρέος της Νιούελς στη Σάντερλαντ».

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Σεμπαστιάν Νεμάν έγραφε, πάντως, στο Twitter: «Μίλησα με τον Σολντίνι, εκπρόσωπο του Σκόκο. Ταξιδεύει στην Ελλάδα για να μιλήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Δεν έχει κλείσει τίποτα και με κανέναν».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x