Stoiximan Super League

Προετοιμάστηκαν… για το ρεπό

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν κι έτσι οι παίκτες της Ξάνθης είναι έτοιμοι να χαρούν το ρεπό που τους έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου την Κυριακή. Χωρίς απρόοπτα το πρόγραμμα του Σαββάτου.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς το παραμικρό απρόοπτο ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προπόνηση της Ξάνθης. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε όλους του τους παίκτες να προπονούνται κανονικά και να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.

Το μενού, που πραγματοποιήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Οι Ακρίτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς την Κυριακή ο Ρουμάνος τεχνικός τους έδωσε ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x