Stoiximan Super League

«Προφυλάχθηκε» ο Βαλεριάνος στον Άρη

Ατομικά προπονήθηκε, για προληπτικούς λόγους, ο Γιώργος Βαλεριάνος σήμερα (15/09) το πρωί.

Πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» περιελάμβανε σήμερα (15/09) το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, με τον Γιώργο Βαλεριάνο να ακολουθεί -προληπτικά- ατομικό πρόγραμμα, μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον τετρακέφαλο στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Ως γνωστόν, η μαγνητική που υποβλήθηκε χθες το απόγευμα ο 26χρονος αμυντικός ήταν «καθαρή» και πιθανότατα θα τεθεί στη διάθεση του Πάκο Ερέρα για το ματς της Δευτέρας (17/09) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αύριο το πρωί, ενώ μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει την αποστολή του Άρη για το ματς με την ομάδα της Βοιωτίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x