Stoiximan Super League

Προπονητής Λας Πάλμας: «Χρειάζεται βοήθεια ο Αραούχο»

Στα εξωγηπεδικά θέματα του Σέρχιο Αραούχο, αναφέρθηκε μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Λας Πάλμας, Κίκε Σετιέν, τονίζοντας ότι ο παίκτης χρειάζεται βοήθεια.

Έτοιμος να υπογράψει με την ΑΕΚ είναι ο Σέρχιο Αραούχο που βρίσκεται στην Αθήνα από το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο προπονητής της Λας Πάλμας, Κίκε Σετιέν, αναφέρθηκε στον επικείμενο δανεισμό του παίκτη, τονίζοντας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ότι ο παίκτης έχει αρκετά εξωγηπεδικά προβλήματα τα οποίο πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Μάλιστα, ανέφερε πως ήταν σχεδόν επιτακτική η ανάγκη να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού δεν πήγαινε άλλο εξαιτίας των περιστατικών στα οποία ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής.

«Η αποχώρηση του Αραούχο ήταν επιβεβλημένη. Ήταν στοχοποιημένος εδώ. Δεν ξέρω, βέβαια, αν αυτή θα είναι η λύση στο... πρόβλημά του. Προσωπικά πιστεύω πως ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται βοήθεια, διότι μόνος του δεν μπορεί να ξεπεράσει όλο αυτό που αντιμετωπίζει. Είναι κάτι το οποίο έχει επαναλάβει, δεν συνέβη μια φορά» ανέφερε ο προπονητής της Λας Πάλμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x