Stoiximan Super League

Προς αποχώρηση και ο Καστιγέχος από τον Απόλλωνα!

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται ο Γκονζάλο Καστιγέχος, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν όταν αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

«Βροχή» οι εξελίξεις στον Απόλλωνα!

Μετά τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει προς το πρόσωπο του Ζόραν Βούλιτς αλλά και την πιθανότητα αποχώρησης του Κροάτη τεχνικού από τον πάγκο, στην Ελαφρά Ταξιαρχία έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν και στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

Μετά τον Ντάρεν Μάατσεν που έχει ενημερωθεί εδώ και ημέρες πως δεν υπολογίζεται, υπήρξε κουβέντα ανάμεσα στην διοίκηση και στον εκπρόσωπο του Γκονζάλο Καστιγέχος, στην οποία του γνωστοποιήθηκε η επιθυμία για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ενδεικτικό είναι, μάλιστα, πως ο έμπειρος φορ έχει το «βαρύτερο» συμβόλαιο στην ομάδα!

Ο Αργεντινός επιθετικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για να αποτελέσει το… βαρύ πυροβολικό στην επίθεση της Ελαφράς Ταξιαρχίας, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες μετρώντας ένα γκολ σε δώδεκα παιχνίδια. Στα τελευταία ματς, μάλιστα, έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, ενώ σε αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε εκτός αποστολής.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x