Stoiximan Super League

Προς εκτόνωση το θέμα του προπονητηρίου στην ΑΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο κ.Πλεξίδας δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση του Α. Κούγια για δημόσιο διάλογο στο θέμα των Δένδρων, τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δείχνουν ότι το θέμα οδεύει προς εκτόνωση.

Ο Αλέξης Κούγιας και η ΠΑΕ ΑΕΛ είχαν προσκαλέσει χθες τον Βαγγέλη Πλεξίδα σε δημόσιο διάλογο, παρουσία των δημοσιογράφων της πόλης για να λυθεί το θέμα του προπονητικού κέντρου της ομάδας. Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έδωσε το παρών και έτσι ο Αλέξης Κούγιας βρήκε την ευκαιρία και μίλησε για όλους και για όλα.

Για περίπου 1,5 ώρα ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στους δημοσιογράφους της πόλης για το θέμα του προπονητηρίου των Δένδρων, για τη μικρή στήριξη την οποία έχει αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια για τους «βισσυνί».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ παρέδωσε στους δημοσιογράφους ένα αρχείο 300 σελίδων με όλες τις συναλλαγές της ΠΑΕ την περασμένη σεζόν οπου οι περισσότερες είχαν να κάνουν με ληξιπρόθεσμες οφειλές της προηγούμενης διοίκησης. Ακόμα ισχυρίστηκε ότι η οικονομική διαφορά με τη La Farm (εταιρία του κ. Πλεξίδα) ανέρχεται στις 105 χιλιάδες ευρώ και αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να πληρώσει 60 χιλιάδες ενώ τα υπόλοιπα 45 χιλιάδες σε δύο δόσεις.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε επίσης στην προηγούμενη διοίκηση τονίζοντας ότι έχει εξοφληθεί από την εταιρία του τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ αναφερόμενος στον Βαγγέλη Πλεξίδα είπε «είναι σαν να μιλάς σε τοίχο. Επιχειρηματολογείς, του δείχνεις έγγραφα κι αυτός κάνει πως δεν καταλαβαίνει».

Επίσης αναφερόμενος στο θέμα της άδειας δήλωσε ότι : «Η ΑΕΛ έχει τον πιο υπέροχο φάκελο» και προέβλεψε ότι σίγουρα οι «βυσσινί» θα πάρουν άδεια, ίσως και σε πρώτο βαθμό.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας έκανε «παράπονα» όσων αφορά τη συζήτηση που προέκυψε για τα κύπελλα που δόθηκαν στη φιέστα αλλά και την αντίδραση των βετεράνων στην απομάκρυνση Τσιώλη. Ακόμα ανέφερε την ανησυχία που προκλήθηκε στον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά και αρκετούς ποδοσφαιριστές από το θέμα του προπονητικού κέντρου.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ τόνισε ότι είναι κολακευτικό το να μη θέλει κάποιος να αποχωρήσει από την ομάδα ενώ είναι απόφαση του Άγγελου Αναστασιάδη να αποχωρήσουν αυτοί που ανακοινώθηκαν. Ακόμα επισήμανε ότι οι «βυσσινί» θα κινηθούν για τέσσερις μεσοεπιθετικούς οι οποίοι θα πρέπει να είναι παίκτες που «θα κάνουν τη διαφορά», χωρίς όμως να δίνει κάποιο όνομα στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x